«Ο Μέσι μιλάει πολύ άσχημα μέσα στο γήπεδο»

«Ο Μέσι μιλάει πολύ άσχημα μέσα στο γήπεδο»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των Λίβερπουλ και Ρεάλ, Γέρζι Ντούντεκ, δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τη συμπεριφορά του Αργεντινού σούπερ σταρ εντός αγωνιστικού χώρου.

Ενα μέρος της αυτοβιογραφίας του Γέρζι Ντούντεκ ασχολείται με τον Λιονέλ Μέσι, με τον Πολωνό πρώην τερματοφύλακα των Λίβερπουλ και Ρεάλ να μην έχει να πει και τα καλύτερα για τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ο παλαίμαχος άσος κάνει λόγο για πολύ άσχημη συμπεριφορά του Μέσι προς τους Ράμος και Πέπε στα ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ. Βέβαια, αν σκεφτεί κανείς το ξύλο που έχει φάει ο 34χρονος σταρ της Παρί από τους δύο συγκεκριμένους, μπορεί να του δώσει και δίκιο.

«Ήταν πολύ παραπλανητικό και προκλητικό, όπως ήταν η Μπαρτσελόνα και ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Είδα τον Μέσι να λέει τόσο αγενή πράγματα στον Πέπε και τον Ράμος που δεν μπορείτε να φανταστείτε έναν άνθρωπο φαινομενικά τόσο ήρεμο να τα λέει», αναφέρει σχετικά ο Ντούντεκ.

Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς τους προς τον άλλοτε συμπαίκτη του στους «μερένγκες», Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζει: «Ήταν εγωκεντρικός, απίστευτα ανταγωνιστικός και νικητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ