Γιουβέντους – Σαμπντόρια 4-1 : Επιβλητικά στα προημιτελικά

Γιουβέντους – Σαμπντόρια 4-1 : Επιβλητικά στα προημιτελικά

Η Γιουβέντους διέλυσε με 4-1 τη Σαμπντόρια στο Τορίνο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου όπου περιμένει μία εκ των Σασουόλο ή Κάλιαρι.

Άνετη κι ωραία στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας η Γιουβέντους. Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι διέλυσε με 4-1 τη Σαμπντόρια στο Τορίνο και πέρασε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι της Σασουόλο με την Κάλιαρι.

Με τη συμπλήρωση 25 λεπτών η Γιούβε άνοιξε το σκορ χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Κουαδράδο και ένα λεπτό μετά ο Μοράτα σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε μέσω VAR για φάουλ του Ραμπιό στο ξεκίνημα της φάσης. Mέχρι το τέλος του ημιχρόνου η «Κυρία» σπατάλησε κι άλλες ευκαιρίες, με Ρουγκάνι και Αρτούρ οι οποίοι δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ.

Αυτό ήρθε τελικά στο 52′ όταν μετά από σέντρα του Αρτούρ ο Ρουγκάνι με κεφαλιά έκανε το 2-0. Εκεί μάλλον χαλάρωσε η Γιουβέντους και το εκμεταλλεύτηκε η Σαμπντόρια που μείωσε σε 2-1 με το υπέροχο διαγώνιο σουτ του Κόντι στο 63.

Ο Ντιμπάλα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε όμως το 3-1 στο 67’ και ο Μοράτα με πέναλτι δέκα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 4-1 που έδωσε πανηγυρικά την πρόκριση στη Γιουβέντους.

Γιουβέντους: Περίν, Ντε Σίλιο, Ντανίλο (62′ Κιελίνι), Ρουγκάνι, Σάντρο, Κουαδράδο (75′ Άκε), Αρτούρ (75′ Μπεντανκούρ), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κουλουσέβσκι (62′ Ντιμπάλα), Μοράτα (79′ Ζόρζε)

Σαμπντόρια: Φαλκόνε, Κόντι (64′ Γκαμπιαντίνι), Μανιάνι, Μούρου, Μπερεζίνσκι, Θόρσμπι, Ρινκόν, Άσκιλντσεν, Αουτζέλο (81′ Ντραγκούσιν), Καπούτο (85′ Τσιέρβο), Τορεγκρόσα (64′ Καντρέβα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ