Ο Αλμπερτ Ριέρα έγινε βοηθός προπονητή στη Γαλατασαράι!

Ο Αλμπερτ Ριέρα έγινε βοηθός προπονητή στη Γαλατασαράι!

Ο άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού θα αποτελεί από εδώ και στο εξής το δεξί χέρι του Ντομενέκ Τορέν στην ομάδα της Γαλατασαράι.

Σπουδαία προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο της Γαλατασαράι. Όπως ανακοίνωσε ο τουρκικός σύλλογος ο Αλμέρτ Ριέρα αναλαμβάνει βοηθός προπονητής στην «τζιμ μπομ», όντας ο άμεσος συνεργάτης του Ντομενέκ Τορέν.

Ο 39χρονος Ισπανός ο οποίος φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακόυ την σεζόν 2010/11 κατακτώντας με τους ερυθρόλευκους ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση που του έκανε η Γαλατά, με τον ίδιο να τονίζει πως είναι χαρά για τον ίδιο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαρίστησει τους ανθρώπους των Τούρκων για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.

Πάντως δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Ριέρα θα υπηρετήσει την Γαλατασαράι μιας και φόρεσε την φανέλα της την τριετία 2011-14, πανηγυρίζοντας με τα χρώματα της δύο πρωταθλήματα Τουρκίας, δύο Σόυπερ Καπ και ένα Κύπελλο.

Η Γαλατά μέχρι στιγμής πραγματοποιεί πολύ κακή πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στην 13η θέση του πρωταθλήματος με 27 βαθμούς βρισκόμενη στο -24 από την πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ