Χάαλαντ – «Η Ντόρτμουντ με πιέζει να αποφασίσω, το μόνο που θέλω είναι να παίξω ποδόσφαιρο»

Χάαλαντ – «Η Ντόρτμουντ με πιέζει να αποφασίσω, το μόνο που θέλω είναι να παίξω ποδόσφαιρο»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σε δηλώσεις μετά το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ του εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την πίεση που δέχεται από την Ντόρτμουντ αναφορικά με την παραμονή του στον σύλλογο.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν σαρωτική στην έδρα της κόντρα στην Φράιμπουργκ (5-1) για την 19η αγωνιστική στη Bundesliga, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να πετυχαίνει δύο τέρματα και να φτάνει τα 21 τη φετινή σεζόν.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Νορβηγός επιθετικός σε δηλώσεις του δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη στάση των Βεστφαλών, οι οποίοι  τον πιέζουν να αποφασίσει για το μέλλον του, με τον ίδιο να τονίζει πως το μόνο που θέλει είναι να παίζει ποδόσφαιρο. Ακόμη, στάθηκε και στον σεβασμό που έχει δείξει στο κλαμπ όλα αυτά τα χρόνια.

«Η Ντόρτμουντ τώρα με πιέζει να πάρω μια απόφαση για τη νέα σεζόν, αλλά εγώ το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Αυτό μάλλον σημαίνει πως θα χρειαστεί σύντομα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Μέχρι τώρα δεν μίλησα ποτέ από σεβασμό προς το σύλλογο», τόνισε χαρακτηριστικά ο 21χρονος αστέρας, ο οποίος έχει μοιράσει τη φετινή σεζόν και 6 ασίστ.

Να υπενθυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Χάαλαντ με την Μπορούσια λήγει το 2024 και σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ