Τρομερό επίτευγμα από τον Χασάν

Τρομερό επίτευγμα από τον Χασάν

Ο Αχμέτ Χασάν έπειτα από το τέρμα που σημείωσε κόντρα στην Αλταύ πρόσθεσε το όνομα του σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ.

Ο Αχμέτ Χασάν μπορεί τον περασμένο Σεπτέμβριο να μετακόμισε στην γειτονική Τουρκία, για να αγωνιστεί στην Κόνιασπορ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ωστόσο όπως φαίνεται η σχέση του με τα δίχτυα παραμένει, όπως την ξέραμε και όταν τον θαυμάζαμε με την φανέλα των ερυθρόλευκων.

Ο Χασάν η αλλιώς «Κούκα» ξεκίνησε το μακρινό ταξίδι προς την Ευρώπη σε ηλικία 18 ετών, υπογράφοντας στην Πορτογαλική Ρίο Άβε το 2011. Ο 28χρονος πλεόν φορ έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα… να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, φορώντας την φανέλα της Ρίο και στην συνέχεια της Μπράγκα του Ολυμπιακού και φυσικά της Κόνιασπορ, στην οποία αγωνίζεται σήμερα με την μορφή δανεισμού από τους Πειραιώτες.

Ωστόσο όποια φανέλα και αν φόρεσε το… κοντέρ δεν σταμάτησε να γράφει. Την στιγμή μάλιστα που έφυγε από την χώρα μας τον περασμένο Σεπτέμβριο για λογαριασμό της Κόνιασπορ, ο Αιγύπτιος φορ είχε απολογισμό 95 τέρματα, εκ των οποίων τα 38 με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, επίδοση που αποτελεί και την κορυφαία για τον ίδιο.

Πλεόν το φράγμα των 100 γκολ ήταν ο στόχος του 28χρονου φορ, με τον ίδιο να φτάνει στον μαγικό τριψήφιο αριθμό στην σημερινή αναμέτρηση της Κόνιασπορ κόντρα Αλτάυ. Ο Χασάν έστησε την μπάλα στα 11 μέτρα στο 68′ λεπτό χαρίζοντας στην ομάδα του ένα πολύτιμο τρίποντο, αλλά φτάνοντας και σε μια προσωπική επίδοση η οποία τον γεμίζει με υπηρεφάνεια.

Εδώ και λίγες ώρες ο φορ του Ολυμπιακού προσθέσε το όνομα του σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ, Αιγύπτιων ποδοσφαιριστών. Πιο συγκεκριμένα ο 28χρονος έφτασε τα 100 τέρματα συνολικά στην καριέρα του στην Ευρώπη, βλέποντας μονάχα μόνο την πλάτη του σούπερ σταρ της Λίβερπουλ Μο Σαλάχ, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση με 213.

Τρίτος είναι ο Αχμέτ Καμέλ ο οποίος έχει πετύχει 94, ενώ ακολουθεί ο Μίντο με 78. Η νίκη αυτή της Κόνιασπορ την διατήρησε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, και στο -6 από την πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ.

Επόμενο παιχνίδι για τον Χασάν αυτό απέναντι στην Καραγκουμούρκ για τον θεσμό του Κυπέλλου, με τον Αιγύπτιο φορ του Ολυμπιακού να έχει βάλει πλώρη για ακόμη περισσότερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ