Τεράστια ανατροπή για την Τράμπζονσπορ κόντρα στη Γαλατά – Σκόραρε ο Μπακασέτας (1-2)

Τεράστια ανατροπή για την Τράμπζονσπορ κόντρα στη Γαλατά – Σκόραρε ο Μπακασέτας (1-2)

Η Τράμπζονσπορ πραγματοποίησε μια τεράστια ανατροπή απέναντι στη Γαλατάσαραϊ, επικρατώντας με σκορ 2-1, με τον Τάσο Μπακασέτα να σημειώνει το γκολ της ισοφάρισης.

Τι κι αν έχανε 1-0 περίπου πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών αγώνα η Τράμπζονσπορ; Η ομάδα της Τραπεζούντας έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπακασέτα, κατάφερε να κάνει μια τεράστια ανατροπή και να επικρατήσει με σκορ 2-1 εκτός έδρας της Γαλατάσαραϊ.

Ο Έλληνας μέσος ήταν εκείνος που σημείωσε το γκολ ισοφάρισης στο 84ο λεπτό του ματς, και στη συνέχεια ο Βίσκα ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή, γλιτώνοντας την ομάδα του από ένα τρίτο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα.

Το σκορ στην αναμέτρηση είχε ανοίξει η Γαλατά με τον Τσικαλντάου στο 31′, αποτέλεσμα που παρέμενε μέχρι τις τελευταίες στιγμές του παιχνιδιού. Κανείς όμως από την πλευρά των γηπεδούχων δεν περίμενε αυτό θα ακολουθούσε στη συνέχεια.

Αρχικά ο Μπακασέτας πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με ένα τρομερό διαγώνιο σουτ στην κίνηση, μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 84′. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Βίσκα εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος στην άμυνα της Γαλατά και διαμόρφωσε στο 90′ το τελικό 2-1.

Το αποτέλεσμα αυτό κρατά την Τράμπζονσπο στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +9 από την Κόνιασπορ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανώλης Σιώπης πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο και βοήθησε κι εκείνος στη μεγάλη αυτή ανατροπή.

Δείτε το γκολ του Μπακασέτα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ