Κι άλλος Έλληνας στην Αγγλία: Ο Ατζούν ανοίγει την πόρτα στον Πέλκα

Κι άλλος Έλληνας στην Αγγλία: Ο Ατζούν ανοίγει την πόρτα στον Πέλκα

Ο Δημήτρης Πέλκας είναι με το ένα πόδι εκτός Φενέρμπαχτσε και η Χαλ του Ατζούν Ιλιτζαλί φέρεται διατεθειμένη να τον κάνει δικό της.

Εκτός πλάνων βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου ο Δημήτρης Πέλκας στην Φενέρμπαχτσε. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα είτε ως δανεικός είτε με πώληση.

Η Ζόρια είναι μία ομάδα που φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή μέσο, ωστόσο όπως αναφέρεται στη γειτονική χώρα, προέκυψε ακόμη μία ομάδα που «παίζει» για την απόκτησή του. Και αυτή είναι η Χαλ που εδώ και λίγο καιρό έχει ιδιοκτήτη τον Mr. Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος παραγωγός και καναλάρχης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρει τον Πέλκα στην ομάδα του, με τους δύο άντρες να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις όπως έχει φανεί και σε αναρτήσεις που είχαν κάνει στο παρελθόν οι δύο τους στα social media.

Ο Πέλκας πάντως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τη Φενέρ, αλλά θέλει να βρει μία ομάδα που θα αγωνίζεται ώστε να μην χάσει και τη θέση του στην Εθνική. Η Χαλ από την άλλη, είναι ήδη κοντά σε έναν άλλο ποδοσφαιριστή της τουρκικής ομάδας, τον Ιρανό σέντερ φορ, Αλαχιάρ, έναντι πέντε εκατ. ευρώ. Θα τον ακολουθήσει άραγε κι ο Πέλκας;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ