Βασικός ο Γκάρι Ροντρίγκες, στον πάγκο ο Σισέ

Βασικός ο Γκάρι Ροντρίγκες, στον πάγκο ο Σισέ

Μάχη σε… ερυθρόλευκο φόντο, με τη Σενεγάλη να κοντράρεται με το Πράσινο Ακρωτήρι για τους 16 του Κόπα Αφρικα – Βασικός ο Γκάρι, στον πάγκο ο Σισέ.

Η Σενεγάλη αντιμετωπίζει το Πράσινο Ακρωτήρι για τους «16» του Κόπα Αφρικα (18:00), με τον Γκάρι Ροντρίγκες να ξεκινάει στη βασική 11άδα των Μπλε Καρχαριών, ενώ αντίθετα ο Παπέ Αμπού Σισέ βρίσκεται στον πάγκο των Λεόντων της Τερανγκά.

Μια αναμέτρηση που περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό, καθώς ένας εκ των δύο ποδοσφαιριστών τους θα αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης και θα επιστρέψει στον Ρέντη, όπως θα συμβεί τις επόμενες ώρες με τους Χένρι Ονιεκούρου και Αγκιμπού Καμαρά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το φαβορί του παιχνιδιού είναι η Σενεγάλη, με την ομάδα του Παπέ Αμπού Σισέ μάλιστα να είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες και οι συμπατριώτες του θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη και να αποκλείσουν τους Λέοντες της Τερανγκά, με τον «ερυθρόλευκο» μεσοεπιθετικό να είναι ένα από τα αστέρια του Πράσινου Ακρωτηρίου. Μάλιστα έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο Κόπα Αφρικα, στο οποίο μετράει ένα εντυπωσιακό γκολ με τακουνάκι και μια ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ