Ρεάλ Μαδρίτης: Έχει μόλις δύο κατακτήσεις Κυπέλλου τα τελευταία 28 χρόνια!

Ρεάλ Μαδρίτης: Έχει μόλις δύο κατακτήσεις Κυπέλλου τα τελευταία 28 χρόνια!

Κι όμως, η Βασίλισσα της Ευρώπης και της Ισπανίας έχει κατακτήσει το Copa del Rey μόλις δύο φορές τα τελευταί 28 χρόνια!

Η Μπιλμπάο έκανε το θαύμα της. Το δεύτερο μέσα σε λίγες εβδομάδες. Μετά την Μπαρτσελόνα, η ομάδα από τη χώρα των Βάσκων «πέταξε» εκτός Κυπέλλου και τη Ρεάλ Μαδρίτης και με ένα γκολ στο 89ο λεπτό προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Μία ακόμη χρονιά που η Βασίλισσα δεν θα «γευτεί» από την «Κούπα του Βασιλιά»… Ο συγκεκριμένος θεσμός τείνει να γίνει… άπιαστο όνειρο για τη Ρεάλ, καθώς κάθε χρόνο οι «μερένγκες» βρίσκουν και έναν νέο τρόπο να πουν πρόωρα «αντίο» στη διοργάνωση.

Από το 2011, μέχρι και σήμερα, η Ρεάλ έχει κατακτήσει το Κύπελλο μόλις δύο φορές. Αυτές ωστόσο είναι και οι δύο τελευταίες κατακτήσεις από το 1993 και μετά! Συγκεκριμένα, τα τελευταία 28 χρόνια, η Βασίλισσα έχει κατακτήσει το ισπανικό Κύπελλο μόλις δύο φορές, βλέποντας την Μπαρτσελόνα κυρίως να κάνει «κουμάντο».

Πριν από τα 10’s, η Ρεάλ είχε κατακτήσει τελευταία φορά το Copa del Rey τη σεζόν 1992/93, με τους μάλιστα Galacticos να μη φτάνουν ποτέ στο «Άγιο Δισκοπότηρο»! Αξίζει να σημειωθεί, πως τελευταία φορά που η ομάδα της Μαδρίτης έφτασε στο εγχώριο double ήταν το 1989!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ