Άγριο ξύλο και τραυματίες σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Χαλκιδική – Σκληρές εικόνες (Vid)

Άγριο ξύλο και τραυματίες σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Χαλκιδική – Σκληρές εικόνες (Vid)

Απίστευτης αγριότητας επεισόδια στο Άρης Κασσανδρείας – Ανθεμούς Γαλάτιστας, με οπαδούς να εισβάλλουν στο παιχνίδι και να ξυλοκοπούν παίκτες και προπονητή.

Χαμός και απίστευτης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στη Χαλκιδική το μεσημέρι του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση Άρης Κασσανδρείας – Ανθεμούς Γαλάτιστας μία απόφαση του διαιτητή του ματς οδήγησε σε αψιμαχίες και ένταση μεταξύ παικτών και παραγόντων των δύο ομάδων περίπου στο 70’ λεπτό του αγώνα. Όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, ακολούθησε προσωρινή διακοπή με μαζικές διαμαρτυρίες από παίκτες και παράγοντες των γηπεδούχων και στη συνέχεια εισήλθαν φίλαθλοι και ξυλοκόπησαν τον προπονητή της Γαλάτιστας, Γιάννη Κάρτα.

Για μερικά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου επικράτησε πανικός, ενώ εκτός από το τεχνικό της Γαλατίστας, τραυματίστηκε και ο ποδοσφαιριστής Φώτης Ρίτσα της Κασσάνδρας, ενώ χτυπήθηκαν κι άλλοι παίκτες εκατέρωθεν. Αξίζει να σημειωθεί πως οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πολυγύρου για προληπτικές εξετάσεις.

Από εκεί και πέρα, η αστυνομία κλήθηκε και έφτασε έγκαιρα στο γήπεδο, οι τραυματίες κατέθεσαν, ενώ για τα απίστευτης έκτασης επεισόδια σχηματίστηκε δικογραφία αυτεπάγγελτα από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας για νομοθεσία περί αθλητισμού.

Σχετικά με το ματς που τελικά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 48′, υπό τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για οφσάιντ. Όμως στο 75΄, όταν η Κασσάνδρα ζήτησε πέναλτι κι ο διαιτητής Μπισούκης «κιτρίνισε» τον επιθετικό για «θέατρο» ξεκίνησαν τα επεισόδια.

Από την πλευρά των φιλοξενουμένων, ο ποδοσφαιριστής Κώστας Σουάνης τόνισε: «Ήταν μια παράνοια αυτό που έγινε, δεχθήκαμε επίθεση από αγνώστους, σε κάποια στιγμή έβλεπα μόνο ανθρώπους με άγνωστα μπουφάν γύρω μου. Πραγματικά είναι ντροπή αυτό που συνέβη».

Η ανάρτηση των φιλοξενούμενων κατά τη διάρκεια του ματς:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ