Αλ Χιλάλ – Τσέλσι 0-1: Πέρασε από τον Ζαρντίμ η Τσέλσι και έκλεισε ραντεβού με τον Φερέιρα στον τελικό

Αλ Χιλάλ – Τσέλσι 0-1: Πέρασε από τον Ζαρντίμ η Τσέλσι και έκλεισε ραντεβού με τον Φερέιρα στον τελικό

Ένα γκολ του Ρομέλου Λουκάκου στο πρώτο μέρος έκανε τη δουλειά για την Τσέλσι, που επικράτησε με 1-0 της Αλ Χιλάλ του Ζαρντίμ, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου θα αντιμετωπίσει την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα.

Πιο δύσκολα από ότι περίμενε τα… βρήκε απέναντι στην Αλ Χιλάλ του Λεονάρντο Ζαρντίμ η Τσέλσι. Οι «μπλε» ωστόσο κατάφεραν να επικρατήσουν έστω και στο… νήμα της ομάδας του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, επικρατώντας με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Ρομέλου Λουκάκου στο πρώτο ημίχρονο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης χρειάστηκαν και τον Κέπα στο δεύτερο ημίχρονο για να «κλειδώσουν» την πρόκριση τους στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου θα αντιμετωπίσουν την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ, τόσο με τον Λουκάκου, όσο με τον Ζίγιες, οι οποίοι αστόχησαν για λίγα εκατοστά.

Ο Βέλγος επιθετικός ωστόσο κατάφερε να λύσει τον «Γόρδιο δεσμό», έχοντας και την… ευγενική χορηγία της άμυνας της Αλ Χιλάλ.

Ο Χάβερτς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η άμυνα της ομάδας του Ζαρντίμ δεν έδιωξε σωστά και ο Λουκάκου βρέθηκε σε θέση βολής, ευστοχώντας από κοντά για το 1-0 στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε εντελώς, η Αλ Χιλάλ έβαλε δύσκολα στην Τσέλσι, ωστόσο οι «μπλε» είχαν ξανά τον Κέπα σε τρομερή ημέρα, με το 1-0 να μην αλλάζει και τους Λονδρέζους να «κλειδώνουν» το ραντεβού για τον τελικό με την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα.

ΑΛ ΧΙΛΑΛ: Αλ Μαϊούφ, Γιανγκ, Αλ Μπουράικ, Αλ Μπολεαχί, Κουεγιάρ, Αλ Σαχρανί, Μαρεγκά, Κανό, Περέιρα (81’ Μίκαελ), Αλ Ντοσαρί (81’ Καρίγιο), Ιγκαλό

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο (46’ Καντέ), Κόβατσιτς, Ζιγές (72’ Μάουντ), Αλόνσο (87’ Σαρ), Χάβερτς, Λουκάκου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ