Μίλαν – Λάτσιο 4-0

Μίλαν – Λάτσιο 4-0

Σούπερ Μίλαν «πάτησε» με 4-0 τη Λάτσιο στο «Σαν Σίρο» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου από χθες την περίμενε η Ίντερ.

Με φόρα από τη νίκη της στο Derby della Madonnina την Κυριακή, η Μίλαν διέλυσε με 4-0 τη Λάτσιο στο «Σαν Σίρο» και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου θα βρει την Ίντερ.

Η Μίλαν άνοιξε το σκορ στο 24′ όταν ο Ρομανιόλι έβγαλε στον Λεάο που με σουτ από αριστερά έκανε το 1-0. Η πρόκριση ουσιαστικά κρίθηκε πριν το ημίχρονο, αφού η ομάδα του Πιόλι πέτυχε ακόμη δύο γκολ πριν την ανάπαυλα. Στο 41′ ο Λεάο με τρομερή ενέργεια έδωσε στον Ζιρού που με προβολή έκανε το 2-0 και στο 45′ ο Γάλλος έκανε και το 3-0 με πλασέ από κοντά.

Το ματς είχε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα και στο 79′ ο Κεσί έβαλε και το… κερασάκι στην τούρτα με το 4-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Ερναντές, Καλουλού, Καλάμπρια (77’ Τόμορι), Ρομανιόλι, Κεσί, Τονάλι (46’ Μπενασέρ), Μεσίας (61’ Σαλεμάκερς), Λεάο (77’ Μαλντίνι), Μπραΐμ Ντίαθ, Ζιρού

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Χισάι (61’ Λατσάρι), Λουίζ Φελίπε, Μάρουσιτς, Μπάσιτς (51’ Λουίς Αλμπέρτο), Κατάλντι (51’ Λέιβα), Σάβιτς, Ιμόμπιλε (68’ Μόρο), Άντερσον (51’ Πέδρο), Τζακάνι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ