Σε ειδικό γιατρό στη Φινλανδία ο Ζαπάτα – Μεγάλη ανησυχία

Σε ειδικό γιατρό στη Φινλανδία ο Ζαπάτα – Μεγάλη ανησυχία

Σε «αναμμένα κάρβουνα» είναι στην Αταλάντα με τον τραυματισμό του Ντουβάν Ζαπάτα λίγες μέρες πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό. Σε ειδικό γιατρό ο Κολομβιανός

Η Αταλάντα ηττήθηκε εντός έδρας από την Κάλιαρι για το πρωτάθλημα με 2-1, σε ένα ματς που θέλει να ξεχάσει ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι. Ο Ιταλός τεχνικός εκτός από την ήττα, είδε και τον Ντουβάν Ζαπάτα να τραυματίζεται 14 λεπτά αφού πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και η κατάσταση του εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Ο Κολομβιανός επιθετικός έλειπε για περίπου ένα μήνα λόγω προβλήματος στον προσαγωγό, επέστρεψε στο ματς με την Κάλιαρι, όμως έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τις πρώτες εκτιμήσεις να λένε ότι δεδομένα χάνει τα δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν αποκλείεται να μείνει εκτός και για το υπόλοιπο της σεζόν.

Στην Αταλάντα είναι σε «αναμμένα κάρβουνα» με τον Ζαπάτα και περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι, μιας και ήδη λείπει ο Ίλισιτς από τα πλάνα του Γκασπερίνι, λόγω κατάθλιψης. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Ζαπάτα έχει πάει στη Φινλανδία, όπου θα τον δει ειδικός γιατρός, ο οποίος θα είναι αυτός που θα κρίνει και πόσο σοβαρή είναι η ζημιά που έχει υποστεί στον τένοντα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρον οι γιατροί της ιταλικής ομάδας, ο Κολομβιανός στράικερ θα λείψει για περίπου 4 μήνες και για αυτό τον λόγο στην Αταλάντα ψάχνουν στην αγορά των ελεύθερων για επιθετικό, προκειμένου να πλαισιώσει τους Μουριέλ και Μίραντσουκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ