Γκολ και ασίστ ο Παυλίδης στην πρόκριση της Αλκμάαρ

Γκολ και ασίστ ο Παυλίδης στην πρόκριση της Αλκμάαρ

Καθοριστικό ρόλο στην πρόκριση της Άλκμάαρ είχε ο Βαγγέλης Παυλίδης ο οποίος είχε ένα γκολ και μία ασίστ.

Η Αλκμάαρ -έχοντας σαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Παυλίδη (ένα γκολ και μία ασίστ)- πέρασε σαν… αέρας από την έδρα της Βααλβάικ, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με το εμφατικό 4-0 για τα προημιτελικά του ολλανδικού Κυπέλλου κι εξασφάλισε την παρουσία της στους «4».

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός «σέρβιρε» το γκολ προς τον Ντε Βιτ στο 8′, ενώ ένα τέταρτο αργότερα (23′) σημείωσε το 2-0, «τελειώνοντας» ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο αγώνα.

Στο 33′ ο Κάρλσον με πέναλτι έκανε το 0-3, ενώ στο 48′ ο Παυλίδης είδε το VAR να του στερεί το δεύτερο προσωπικό τέρμα. Η ΑΖ πάντως βρήκε άλλο ένα γκολ με τον Αμπουκλάλ στο 71′.

Λίγο νωρίτερα ο Άγιαξ έκανε… περίπατο κόντρα στη Φίτεσε, την οποία συνέτριψε με 5-0. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Αλέ (30′, 46′) και Άντονι (17, 61′), ενώ ο Τάντιτς στο 51′ προσέθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς. Η τέταρτη ομάδα των ημιτελικών θα προκύψει από τον νικητή του αυριανού (10/02, 20:00) τέταρτου προημιτελικού Ναϊμένγκεν-Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ολλανδίας. Με κεφαλαία γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν στους ημιτελικούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ