Ανακοίνωσαν Ντάγκλας Κόστα οι Λος Άντζελες Γκάλαξι

Ανακοίνωσαν Ντάγκλας Κόστα οι Λος Άντζελες Γκάλαξι

Επίσημη είναι πλέον η μετακίνηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ, Ντάγκλας Κόστα, στο MLS και την ομάδα των Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής Ντούγκλας Κόστα, υπέγραψε στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος της Major League Soccer, καθώς ολοκλήρωσε τον αρχικό δανεισμό από την Γκρέμιο, που θα γίνει μόνιμη συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν του 2023.

«Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι ανακοινώνουν σήμερα ότι ο σύλλογος απέκτησε τον μέσο Ντούγκλας Κόστα μέσω ενός εξάμηνου δανεισμού από τη βραζιλιάνικη Γκρέμιο», ανέφερε η ομάδα σε ανακοίνωσή της.
«Μετά το δανεισμό του, ο Κόστα, θα υπογράψει συμβόλαιο ενάμιση έτους μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου του MLS 2023».

Ο πρώην άσος της Γιουβέντους και της Μπάγερν σημείωσε τρία γκολ σε 26 εμφανίσεις στη Serie A της Βραζιλίας για την Γκρέμιο την περασμένη σεζόν.
Τρεις φορές πρωταθλητής της Bundesliga και της Serie A, ο 31χρονος επέστρεψε στην πατρίδα του τον Μάιο του 2021, αλλά υποβιβάστηκε με τη βραζιλιάνικη ομάδα.

«Ο Ντούγκλας είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης και ένας αποδεδειγμένος πρωταθλητής στο υψηλότερο επίπεδο. Η ικανότητά του να δημιουργεί και να τερματίζει τις προσπάθειες, θα προσθέσει ακόμα ένα επίπεδο στην επίθεσή μας», δήλωσε ο προπονητής των ΛΑ Γκάλαξι, Γκρεγκ Βάνεϊ.

Οι Γκάλαξι ξεκινούν τη σεζόν του MLS 2022 εντός έδρας με τη Νέα Υόρκη στις 27 Φεβρουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ