Συγκλονίζει ο Φέλιξ: «Επαιζα έξι μήνες με σπασμένο κόκκαλο»

Συγκλονίζει ο Φέλιξ: «Επαιζα έξι μήνες με σπασμένο κόκκαλο»

Ο Ζοάο Φέλιξ μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι χαμηλές… πτήσεις του Ζοάο Φέλιξ στην Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζονται και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τον Πορτογάλο επιθετικό να μετράει τρία γκολ και τρεις ασίστ σε 21 αναμετρήσεις.

Ο νεαρός παίκτης ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό, που τον άφησε για αρκετό καιρό στα πιτς και με συνέντευξή του στο Athletic, αποκάλυψε πως για έξι μήνες αγωνιζόταν με σπασμένο κόκκαλο.

«Ήταν μια δύσκολη σεζόν. Στην αρχή ήμουν πολύ καλός, μετά τραυματίστηκα και έπαιξα έξι μήνες με σπασμένο κόκκαλο στο πόδι. Ο κόσμος δεν ήξερε, το έμαθε μετά την επέμβαση. Ήταν επιλογή μου να παίξω με αυτόν τον τρόπο για να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα. Ήταν δύσκολο, αλλά ένιωθα μέρος της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια μίλησε για του στόχους που έχει με τους «ροχιμπλάνκος».

«Να κερδίσω το Champions League, να κερδίσω ένα Μουντιάλ ή ένα Euro με την Πορτογαλία και φυσικά τη Χρυσή Μπάλα», λέει. «Για να φτάσω εκεί πρέπει να βελτιωθώ, να δουλέψω έξυπνα, να προσέχω τον εαυτό μου, να φροντίζω το σώμα μου, να φροντίζω το μυαλό μου και να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε μένα», ανέφερε ο Φέλιξ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ