Ο Τούχελ ξεπέρασε τον κορωνοϊό και ταξίδεψε στο Αμπού Ντάμπι για τον τελικό

Ο Τούχελ ξεπέρασε τον κορωνοϊό και ταξίδεψε στο Αμπού Ντάμπι για τον τελικό

Ευχάριστα νέα στην Τσέλσι αφού ο Τόμας Τούχελ ξεπέρασε τον κορωνοϊό και ταξίδεψε στο Αμπού Ντάμπι για τον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων κόντρα στην Παλμέιρας.

Με τον Τόμας Τούχελ κανονικά στον πάγκο της, θα παραταχθεί η Τσέλσι στον αυριανό (Σάββατο, 12/02) μεγάλο τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων κόντρα στην Παλμέιρας που θα διεξαχθεί στο Αμπού Ντάμπι.

Όπως ανακοίνωσαν οι «μπλε» στους επίσημους λογαριασμούς τους social media, ο Γερμανός τεχνικός της περσινής πρωταθλήτριας Ευρώπης ξεπέρασε τον κορωνοϊό που τον κράτησε στο Λονδίνο στην πρώτη φάση της διοργάνωσης και ταξίδεψε την Παρασκευή (11/02) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να επανενταχθεί στο τιμ της αγγλικής ομάδας.

Ο Τούχελ είχε διαγνωστεί θετικός στην Covid-19 στις 5 Φεβρουαρίου κι έχασε τον ημιτελικό με την Αλ Χιλάλ, όπου η Τσέλσι επικράτησε με 1-0, χάρις σε ένα γκολ του Ρομέλου Λουκάκου. Το πρωί της Παρασκευής (11/02) έδωσε δεύτερο στη σειρά αρνητικό τεστ και του επετράπη να ταξιδέψει για τα Εμιράτα, προκειμένου να δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ