Πέπε: Κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό λόγω των επεισοδίων

Πέπε: Κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό λόγω των επεισοδίων

Με διετή αποκλεισμό κινδυνεύει ο Πέπε, μετά από την συμπεριφορά που είχε στον ντέρμπι του πορτογαλικού πρωταθλήματος με την Σπόρτινκγκ Λισαβόνας.

Το ντέρμπι ανάμεσα στην Πόρτο και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στιγματίστηκε από τα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης και όπως όλα δείχνουν ο Πέπε που ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών των επεισοδίων αναμένεται να τιμωρηθεί σκληρά.

Ο 38χρονος στόπερ της Πόρτο θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου κι αν κριθεί ένοχος για «βίαιη συμπεριφορά», κινδυνεύει με τιμωρία αποκλεισμού έως και δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει το πρόωρο τέλος της καριέρα του.

Σύμφωνα λοιπόν με την πορτογαλική «A Bola», ο Πέπε της Πόρτο κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο, καθώς όπως αναφέρει το δημοσίευμα, φέρεται να χτύπησε μέλος της διοίκησης της Σπόρτινγκ.

Σε αντίστοιχη θέση βρίσκεται ο Ταμπάτα της Σπόρτινγκ, ο οποίος σύμφωνα με το πορτογαλικό μέσο έσπρωξε έναν αξιωματούχο της Πόρτο, τον Λουίς Γκονσάλβες και κατηγορείται επίσης για «βίαιη συμπεριφορά».

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις και φυσικά να εκδικαστεί η υπόθεσή του από τον αθλητικό δικαστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ