Πόρτο – Σπόρτινγκ 2-2: Επιστροφή από το 0-2 για τους «δράκους» και διατήρηση του +6

Πόρτο – Σπόρτινγκ 2-2: Επιστροφή από το 0-2 για τους «δράκους» και διατήρηση του +6

Στο μεγάλο ντέρμπι της 22η αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος η Πόρτο έκανε μεγάλο comeback απέναντι στη Σπόρτινγκ και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας 2-2 διατηρώντας έτσι το +6 αλλά και το αήττητο.

Σέ ένα ντέρμπι για γερά… νευρα Πόρτο και Σπόρτινγκ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στην «μάχη» για την πρώτη θέση. Οι γηπεδούχοι έκαναν την επιστροφή και πήραν την ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι σε μια Σπόρτινγκ η οποία κατάφερε να πάρει διαφορά δύο τερμάτων, ωστόσο δεν άντεξε μέχρι το τέλος αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερα για περισσότερα από 40 λεπτά, λόγω αποβολής του Κόατες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους. Στο 8ο λεπτό ο Ρέις έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Παουλίνιο πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Σπόρτινγκ «χτύπησε» δεύτερη φορά στο 34ο λεπτό. Έπειτα από μία σέντρα από τα δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Σαράμπια έκανε το γύρισμα και ο Νούνο Σάντος από κοντά έκανε το 2-0. Πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους η Πόρτο ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Ο Ταρεμί μοίρασε στον Βιεϊρά, ο οποίος με σουτ στα όρια της περιοχής μείωσε σε 2-1 στο 38′.

Ωστόσο οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στην επανάληψη όταν στο 49΄ο Κόατες άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Η Πόρτο είχε την κατοχή, πίεζε και κατάφερε να πετύχει την ισοφάριση στο 78′. Ο Βιεϊρά έκανε τη σέντρα, ο Ταρεμί πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-2, διατηρώντας το αήττητο για τους «δράκους» αλλά και το +6.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ