Προπονητής της Ρέντινγκ ο Ινς

Προπονητής της Ρέντινγκ ο Ινς

Ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ, Πολ Ινς, ανέλαβε προσωρινά την τεχνική ηγεσία της Ρέντινγκ.

Ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ, Πολ Ινς, ορίστηκε προσωρινός προπονητής της Ρέντινγκ, που αγωνίζεται στην Championship, μετά την απόλυση του Σέρβου Βέλικο Πάουνοβιτς, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος.

Η Ρέντινγκ νίκησε χθες εκτός έδρας με 3-2 την Πρέστον και είναι στην 21η θέση του πρωταθλήματος με 26 βαθμούς μετά από 32 αγώνες, πέντε βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Τμωρήθηκε με μείωση έξι βαθμών τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, αφού παραδέχτηκε ότι υπερέβη τα όρια κέρδους και βιωσιμότητας, ενώ βρίσκεται υπό εμπάργκο μεταγραφών.

«Ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας Πολ Ινς, διορίστηκε την πρώτη ομάδα σε προσωρινή βάση μαζί με τον μάνατζερ της ακαδημίας Μάικλ Γκίλκς, ενώ ξεκινάμε την ενδελεχή αναζήτηση ενός νέου μόνιμου προπονητή», ανέφερε η Ρέντινγκ.

Ο Ινς, ο γιος του οποίου, Τομ παίζει στη Ρέντινγκ ως δανεικός από τη Στόουκ, έχει προπονήσει στο παρελθόν τη Μίλτον Κέινς Ντονς, τη Μπλάκμπερν Ρόβερς και ήταν τελευταία φορά επικεφαλής της Μπλάκπουλ τη σεζόν 2013-14.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ