«Βόμβα» από την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας: «Πιέζει για να αποκλειστεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο η Ρωσία»

«Βόμβα» από την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας: «Πιέζει για να αποκλειστεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο η Ρωσία»

Σύμφωνα με την Telegraph, η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας πιέζει τη FIFA για να αποκλείσει τη Ρωσία από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Σοκ σε όλον τον πλανήτη επικρατεί εδώ και λίγα 24ωρα, μετά την απόφαση της Ρωσίας να επιτεθεί στην Ουκρανία και τον Βλαντιμίρ Πούτιν να διατάξει στρατιωτική επιχείρηση στη χώρα. Μία απόφαση που έχει σοκάρει ολόκληρο τον πλανήτη και όλους τους τομείς του, με τον αθλητισμό να μην αποτελεί εξαίρεση.

Ήδη, σχεδόν σε όλα τα αθλήματα έχουν επιβληθεί διάφορες κυρώσεις στη Ρωσία και τις ομάδες της. Είτε σε εθνικό επίπεδο, είτε σε συλλογικό, καθώς η UEFA ανακοίνωσε χθες την απόφαση της να «πάρει» τον τελικό του Champions League από την Αγία Πετρούπολη και να τον μεταφέρει στο Παρίσι.

Ο Σενγκέλια από την άλλη έριξε πριν από λίγο τη δική του «βόμβα», καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο το δικό του μήνυμα. Κι όμως, η Μεγάλη Βρετανία θέλει να τιμωρηθεί όσο χειρότερα γίνεται η Ρωσία.

Και η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον φέρεται να έχει ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις της. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της έγκυρης Telegraph, η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας έχει επικοινωνήσει με την FIFA και πιέζει για να αποκλειστεί η Ρωσία από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Αυτή τη στιγμή οι Ρώσοι βρίσκονται στα play offs για του Κατάρ, με την Πολωνία πάντως να έχει ήδη ανακοινώσει την απόφαση της να μην αγωνιστεί απέναντι τους.

Μένει να φανεί εάν η FIFA θα ακούσει τη Μεγάλη Βρετανία και τον Μπόρις Τζόνσον, καθώς τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, με τις χώρες του πλανήτη να στέλνουν συνεχώς μηνύματα με όλους τους πιθανούς τρόπους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ