O Ενομπακάρε συνελήφθη να οδηγά έχοντας καταναλώνει 20 φορές περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπόμενο

O Ενομπακάρε συνελήφθη να οδηγά έχοντας καταναλώνει 20 φορές περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπόμενο

Σοβαρές κυρώσεις από τον νόμο αντιμετωπίζει ο Μπραίτ Ενομπακάρε ο οποίος συνελήφθη έχονυας καταναλώσεις αρκετά περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπόμενο.

Σε σοβαρούς μπελάδες με την διακαιοσύνη έχει μπει ο Μπραίτ Ενομπακάρε ο οποίος είχε ένα σύντομο πέρασμα από την ΑΕΚ το 2020. Ο Ενομπακάρε αγωνίστηκε μονάχα 14 λεπτά στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα προσαρμογής τα οποία φαίνεται ότι τον ακολοθούν ακόμη.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ  κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στο δρόμο Τελ Αβίβ – Ιερουσαλήμ, συνελήφθη να οδηγάει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου υπό την επήρρεια αλκοόλ.

Σε έλεγχο που έγινε από την τοπική τροχαία στο αμάξι που οδηγούσε ο Ενομπακάρε και βρισκόταν μαζί του ένας φίλος του, διαπιστώθηκε πως όχι απλά είχε πιει λίγο παραπάνω, αλλά οι ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει ήταν σχεδόν 20 φορές πάνω σε σύγκριση με το επιτρεπτό όριο.

Σύμφωνα με τα εν λόγω ρεπορτάζ ο παίκτης αφέθηκε ελεύθερος μετά από εγγύηση που πλήρωσε η ομάδα του ενώ τέθηκε σε κατ’οίκον περιορισμό για τρεις ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ