Σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο: Διάσημος παίκτης κεράτωσε τη σύζυγό του – Ο πρώην της παράνομης σχέσης, τον ξεμπρόστιασε! (Pics)

Σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο: Διάσημος παίκτης κεράτωσε τη σύζυγό του – Ο πρώην της παράνομης σχέσης, τον ξεμπρόστιασε! (Pics)

Σάλος έχει ξεσπάσει με διάσημο ποδοσφαιριστή ο οποίος κεράτωσε τη σύζυγο του και έχει βρει νέα σύντροφο. Ποιός αποκάλυψε το ιδιαίτερο στόρι και ξεμπρόστιασε τον παίκτη;

Μετά από 17 χρόνια γάμου, ο Φραντσέσκο Τότι φαίνεται πως παίρνει… χωριστούς δρόμους με τη σύζυγο του, Ιλάρι Μπλάζι και ο λόγος φαίνεται να είναι ένα ερωτικό… τετράγωνο που έχει περιπλέξει πολύ την κατάσταση. Ο Ιταλός θρύλος της Ρόμα προχωράει τη ζωή του μετά από ένα ερωτικό σκάνδαλο, όπου κεράτωσε τη γυναίκα του, τον ξεμπρόστιασε ο πρώην της παράνομης σχέσης και το νέο «αμόρε» του εμφανίζεται να είναι η Νοέμι Μπόκι.

Ο πρώην άνδρας της Νοέμι είναι αυτός που αποκάλυψε όλα οσα συμβαίνουν με τον Τότι. Ο Μάουρο Καούτσι όπως ονομάζεται, τόνισε ότι είναι μαζί οι δυο τους και μάλιστα τόνισε σε δηλώσεις του ότι σκοπεύει να κινηθεί και νομικά για τη συγκεκριμένη σχέση μιας και τυπικά ακόμη δεν θεωρείται χωρισμένος με την πρώην γυναίκα του.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Τότι ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο από την σύζυγο του, Ολάρι Μπλάζι ενώ τα δημοσιεύματα στην Ιταλία μιλούν για έναν νέο έρωτα στη ζωή του Φραντσέσκο Τότι, στο πρόσωπο της Νοέμι Μπόκι.

Σύμφωνα μάλιστα με το ιταλικό περιοδικό «Dagospia» ο Τότι έμαθε πριν από καιρό ότι η Ίλαρι είχε αναπτύξει σχέση μ’ άλλο άνδρα από το χώρο της μόδας ενώ και ο 45χρονος πρώην ποδοσφαιριστής έχει δεσμό με τον Νοέμι Μπόκι. Ο Φραντσέσκο και η Ίλαρι Μπλάζι είναι μαζί από μικρή ηλικία και έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά.

Από την άλλη η Νοέμι Μπόκι που φέρεται να είναι το νέο ειδύλλιο του Ιταλού είναι 34 ετών, χωρισμένη με δυο παιδιά και έχει σπουδάσει οικονομικά. Με τον Τότι φαίνεται πως διατηρεί σχέση εδώ και μήνες και πρόσφατα… συνυπήρξαν -σε απόσταση δυο σειρών- στο Ολίμπικο και στον αγώνα της Ρόμα με την Τζένοα.

Η διάψευση του Τότι για τα δημοσιεύματα στην Ιταλία

Την ώρα που όλη η Ιταλία κάνει λόγο για δεδομένο χωρισμό του Τότι, αλλά και νέο έρωτα στη ζωή του, ο παλαίμαχος άσος των «τζιαλορόσι», με story το οποίο ανέβασε στο Instagram έσπευσε να διαψεύσει τα νέα αυτά, κάνοντας λόγο για fake news και πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση του με τη σύζυγο του.

«Τις τελευταίες ώρες διάβασα πολλά πράγματα για μένα και κυρίως για την οικογένειά μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω fake news. Απευθύνομαι σε όλους εσάς που γράφετε αυτά τα πράγματα: να προσέχετε επειδή στη μέση υπάρχουν παιδιά και θα πρέπει να τα σεβόμαστε. Και ειλικρινά έχω κουραστεί από το γεγονός να είμαι υποχρεωμένος να διαψεύδω» έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην ανάρτηση του.

Η φωτογραφία στο Ολίμπικο με την Νοέμι: 

Η σύζυγος του Τότι:

Το νέο αμόρε του Τότι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ