Μπαλοτέλι: «Είμαι στο ίδιο επίπεδο με Μέσι και Ρονάλντο»

Μπαλοτέλι: «Είμαι στο ίδιο επίπεδο με Μέσι και Ρονάλντο»

Ο εγωκεντρικός Μάριο Μπαλοτέλι... ξαναχτύπησε ακόμη μια φορά τονίζοντας πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι μιας και βρίσκεται στο επίπεδο τους.

Ο Super Mario, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας επέστρεψε στις επιλογές της εθνική Ιταλίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο 31χρονος άσος ο οποίος αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της τουρκικής Ντεμιρσπόρ, παραχώρησε δηλώσεις στην «Athletic» αναφέρθηκε στην καριέρα του και στις πολλές χαμένες ευκαιρίες όπως χαρακτήρισε αλλά και στους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

«Εχασα αρκετές ευκαιρίες για να είμαι στο επίπεδό τους. Είμαι όμως σίγουρος 100% πως η ποιότητά μου είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτούς τους παίκτες αλλά εγώ…

Έχασα πολλές ευκαιρίες, το ξέρετε; Συμβαίνει. Και σήμερα δεν μπορώ να πω ότι είμαι τόσο δυνατός όπως ο Ρονάλντο επειδή ο Ρονάλντο έχει κατακτήσει πόσες Χρυσές Μπάλες; Πέντε;

Ουδείς μπορεί να συγκριθεί με τους Μέσι και Ρονάλντο, ουδείς. Αλλά αν μιλάμε μόνο για ποιότητα, για ποδοσφαιρική ποιότητα και μόνο, δεν έχω κάτι να ζηλέψω από αυτούς, για να είμαστε ειλικρινείς…», δήλωσε χαρακτηριστικά στο αγγλικό Μέσο ο Μπαλοτέλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ