Ραγδαίες εξελίξεις με Καμπελά

Ραγδαίες εξελίξεις με Καμπελά

Η Κράσνονταρ ανακοίνωσε επίσημα πως έλυσε τη συνεργασία της με τον Ρεμί Καμπελά, για τον οποία ενδιαφέρεται ζεστά ο Ολυμπιακός όπως αποκάλυψε το «10».

Ανοίγει ο δρόμος για τη μεταγραφή του Καμπελά στον Ολυμπιακό; Είναι μια ιστορία που σίγουρα θα απασχολήσει, αφού όπως αποκάλυψε από χθες το «10», ο 32χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής απασχολεί τον Μαρτίνς και βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του εν όψει καλοκαιριού.

Σε μια μεταγραφή, πάντως, που μπορεί να κλείσει ακόμα και… άμεσα πλέον. Αφού η Κράσνονταρ ανακοίνωσε πριν από λίγο και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον βιρτουόζο εξτρέμ.

Μετά τον Βίκτορ Κλάεσον, που έλυσε κι εκείνος το συμβόλαιό του με τη ρωσική ομάδα, ήρθε η σειρά του Καμπελά να αποχαιρετήσει τη χώρα λόγω των γεγονότων και του πολέμου στην Ουκρανία.

«Ευχαριστώ την Κράσνονταρ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτά τα τρία χρόνια. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του κλαμπ για την καθημερινή τους βοήθεια. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς, την διοίκηση και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη τους. Η καρδιά μου είναι μαζί σας, σας αγαπώ», ανέφερε στο Instagram ο ποδοσφαιριστής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ