Σεφτσένκο: «Συγγενείς μου έχουν εγκλωβιστεί στην Ουκρανία»

Σεφτσένκο: «Συγγενείς μου έχουν εγκλωβιστεί στην Ουκρανία»

Ο Αντρέι Σεφτσένκο σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στους συγγενείς του που έχουν εγκλωβιστεί στην Ουκρανία, ενώ ανέφερε πως έχουν καταστραφεί τα πάντα.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται για ακόμη μια μέρα μετά την απόφαση της Ρωσίας να εισβάλει στρατιωτικά στα εδάφη της γειτονικής χώρας και ο Αντρέι Σεφτσένκο ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συμβαίνουν στη χώρα και στους συμπατριώτες του.

Ο θρύλος της Μίλαν μιλώντας σε εκπομπή στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports περιέγραψε την καταστροφή που προκλήθηκε από τη ρωσική πολεμική προσπάθεια και τον κίνδυνο για τη μητέρα και την αδερφή του που βρίσκονται εγκλωβισμένες στην χώρα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αντρέι Σεφτσένκο:

«Έγιναν πολλές μάχες. Η μητέρα μου και η αδερφή μου φιλοξένησαν κάποιους ανθρώπους που μετακόμισαν μαζί τους γιατί ήταν σε τρομερές συνθήκες. Στην Μπούχα δεν υπάρχει φαγητό, ούτε ρεύμα. Είναι φίλοι της αδερφής μου και έμεναν σε ένα υπόγειο εδώ και πέντε μέρες.

Υπήρξαν τρομεροί βομβαρδισμοί σε αυτήν την περιοχή. Η Μπούχα και οι γειτονικές πόλεις Ίρπιν και Χόστομελ έχουν καταστραφεί εντελώς. Δεν έχουν απομείνει κτίρια. Καταστράφηκαν τα πάντα. Πήγαινα στο Μπούχα για να προπονηθώ όταν ήμουν νέος. Είναι τρομερό. Δέχθηκαν επίθεση από Ρώσους στρατιώτες. Αν η μητέρα μου και η αδερφή μου προσπαθούσαν να φύγουν, νομίζω ότι θα ήταν πιο επικίνδυνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ