Ο Μπέιλ σκέφτεται να αποσυρθεί από την δράση αν η Ουαλία δεν περάσει στο Μουντιάλ

Ο Μπέιλ σκέφτεται να αποσυρθεί από την δράση αν η Ουαλία δεν περάσει στο Μουντιάλ

Σε περίπτωση που η Ουαλία δεν καταφέρει να πάρει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, τότε είναι αρκετά πιθανόν να δούμε τον Γκάρεθ Μπέιλ να αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Τα τελευταία 24ωρα ο Γκάρεθ Μπέιλ, έχει καταφέρει να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, ο οποίος μετά την δριμεία κριτική που δέχθηκε από την MARCA επιτέθηκε εκ νέου την Παρασκευή (25/3) κατά της ισπανικής εφημερίδα, αλλά και των ΜΜΕ γενικότερα.

Ο Ουαλός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη με 2-1 επί της Αυστρίας, στέλνοντας την πατρίδα του στον τελικό των μπαράζ του Μουντιάλ, στέλνοντας με τον καλύτερο τρόπο την απάντηση του στην κριτική που δέχεται.

Στη Μαδρίτη το κλίμα για τον 32χρονο δεν είναι το καλύτερο, με τη Ρεάλ να μην έχει πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, ο έμπειρος επιθετικός έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, σε περίπτωση που η Ουαλία δεν καταφέρει να πάρει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση της Σκωτίας με την Ουκρανία θα διεξαχθεί τον Ιούνιο λόγω του πολέμου και ως εκ τούτου η Ουαλία είναι η μοναδική φιναλίστ στο πρώτο μονοπάτι της ευρωπαϊκής ζώνης και περιμένει να μάθει τον αντιπαλό της.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ