Ουαλία – Αυστρία 2-1: Μεγάλη πρόκριση με σούπερ Μπέιλ! (vid)

Ουαλία – Αυστρία 2-1: Μεγάλη πρόκριση με σούπερ Μπέιλ! (vid)

Ένας Γκάρεθ Μπέιλ από τα... παλιά χάρισε στην Ουαλία με δύο δικά του γκολ τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Αυστρία και την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θύμισε μετά από πολύ καιρό τον παικταρά των προηγούμενων χρόνων! Ο Ουαλός σταρ πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην Αυστρία και οδήγησε την εθνική του ομάδα στη νίκη με σκορ 2-1.

Έτσι , οι Ουαλοί κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Σκωτία – Ουκρανία για μία θέση στο Κατάρ.

Μεταμορφώθηκε για μία ακόμη φορά με το εθνόσημο ο Μπέιλ, έστω και αν στη Ρεάλ Μαδρίτης… ακροβατεί μεταξύ πάγκου και κερκίδας. Με δύο γκολάρες χάρισε μία σπουδαία βραδιά στους συμπατριώτες του. Το 1-0 έγινε στο 25′, όταν ο Γκάρεθ Μπέιλ άνοιξε το σκορ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ.

Το 2-0 έκανε ο ίδιος παίκτης στο 52′ με πανέμορφο γύρισμα, ενώ το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε από σουτ του Ζάμπιτσερ το οποίο κόντραρε πάνω στον Ντέιβις και κατέληξε στα δίχτυα στο 64′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΥΑΛΙΑ: Χένεσεϊ, Ροντόν, Αμπαντού, Ντέιβις, Ρόμπερτς, Άλεν, Ράμσεϊ, Ουίλιαμς, Γουΐλσον, Μπέιλ (90+3’ Μέπαμ), Τζέιμς (88’ Τζόνσον)

ΑΥΣΤΡΙΑ: Λίντνερ, Αλάμπα, Ντράγκοβιτς, Χιντερέγκερ, Ζάιβαλντ, Λάιμερ, Σλάγκερ (77’ Λατσάρο), Λάινερ (88’ Γκρέγκοριτς), Μπαουμγκάρτνερ (77’ Βάιμαν), Ζάμπιτσερ, Αρναούτοβιτς

Παρακολουθήστε τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ