Θα το ζήλευε κι η Super League: Ντερμπάρα από τα παλιά στη Νίκαια με 4.000 κόσμο και νικήτρια την Προοδευτική (2-0, pics & vid)

Θα το ζήλευε κι η Super League: Ντερμπάρα από τα παλιά στη Νίκαια με 4.000 κόσμο και νικήτρια την Προοδευτική (2-0, pics & vid)

Σε ένα ντέρμπι που ξύπνησε μνήμες, η Προοδευτική νίκησε με 2-0 τον Εθνικό στη Νίκαια μπροστά σε 4.000 οπαδούς και των δύο ομάδων κι έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον έκτο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ντέρμπι βγαλμένο από άλλες εποχές στη Νίκαια με θριαμβεύτρια την Προοδευτική! Μπροστά σε περίπου 4.000 οπαδούς και των δύο ομάδων, η Προο επικράτησε με 2-0 του Εθνικού Πειραιά σε παιχνίδι για την 20η αγωνιστική του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής και πλέον βρίσκεται μόνη πρώτη με 41 βαθμούς, στο +3 από τον δεύτερο Εθνικό κι ενώ απομένουν δύο παιχνίδια ακόμη για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Στη συνέχεια οι πρωτοπόροι κάθε ομίλου θα παίξουν πλέι οφ για την άνοδο στη Super League 2.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα από το ξεκίνημα και έδειξαν μεγαλύτερη επιθετική διάθεση. Χωρίς να υπάρχει η μεγάλη φάση στο ματς, ο Μπελέσης στο 28′ σκόραρε για την Προοδευτική, με το γκολ να ακυρώνεται ορθά αφού η μπάλα είχε βγει νωρίτερα έξω. Τελικά το 1-0 ήρθε οκτώ λεπτά αργότερα χάρη σε ωραίο σουτ του Πατσατζόγλου και αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήρθε και το 2-0 για την Προοδευτική. Ο Κρητικός έκανε το σουτ, ο Μουζάκης απέκρουσε και ο Κυριαζής με το ριμπάουντ από κοντά έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Εθνικού με το γήπεδο να… παίρνει φωτιά. Μία ευκαιρία με τον Σουμπίνιο ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Εθνικός μέχρι το φινάλε, με την Προοδευτική να κρατά σχετικά εύκολα το προβάδισμά της και να πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη που την φέρνει αγκαλιά με την πρωτιά.

Προοδευτική: Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος (53′ Παρασκευόπουλος), Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης (62′ Νάστος), Θεοδωρίδης (62′ Ραχίμ), Κρητικός, Κυριαζής, Ποτουρίδης (81′ Μακρίδης).

Εθνικός: Μουζάκης, Νταούλιας (84′ Κώστας), Ζωγραφάκης (54′ Σουμπίνιο), Παπαγγελής, Νικολόπουλος, Παντελίδης, Μπέλερης (57′ Χαρίτος), Ζαχαράκης (54′ Λύγκος), Ντάφλας, Φερναντίνιο, Σάμιος (84′ Δώδας).

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Προοδευτική 41 (18 παιχνίδια)
Εθνικός 38 (18 παιχνίδια)
Πανελευσινιακός 37 (18 παιχνίδια)
Αιολικός 27 (16 παιχνίδια)
Θύελλα Ραφήνας 26 (18 παιχνίδια)
ΑΟ Πυλίου Κω 23 (18 παιχνίδια)
Κερατσίνι 23 (18 παιχνίδια)
Αστέρας Βάρης 21 (19 παιχνίδια)
Αίας Σαλαμίνας 19 (18 παιχνίδια)
ΑΟ Καραβάς 14 (16 παιχνίδια)
Αήττητος Σπάτων 10 (18 παιχνίδια)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ