Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να σταματήσει ο πόλεμος» (vid)

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να σταματήσει ο πόλεμος» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρακολούθησε από κοντά το φιλικό ειρήνης ανάμεσα στους Πειραιώτες και την Σαχτάρ Ντόνετσκ και τόνισε ότι θα πρέπει να σταματήσει το συντομότερο ο πόλεμος.

Μήνυμά κατά του πολέμου έστειλε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας μετά την ολοκλήρωση του σπουδαίου φιλικού ειρήνης, που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», ανάμεσα στους Ερυθρόλευκους και την Σαχτάρ Ντόνετσκ (1-0).

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι θα πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος το συντομότερο δυνατό, καθώς χάνονται καθημερινά αθώες ψυχές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Είχαμε την ευκαιρία να οργανώσουμε αυτό το φιλικό, παρότι κλείστηκε πολύ σύντομα. Είχαμε μόνο την Παρασκευή για να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Είναι πολύ σημαντικό ότι αυτή η πρωτοβουλία, μια σειρά από φιλικούς αγώνες, ξεκινάει από την Ελλάδα. Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα να σταματήσει αυτός ο πόλεμος το συντομότερο δυνατόν. Να σταματήσουν να χάνονται καθημερινά αθώες ψυχές. Δεν μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να περάσουμε το μήνυμα να σταματήσει αυτός ο πόλεμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ