«Η Βαγιαδολίδ θέλει να κρατήσει τον Γιαννιώτα»

«Η Βαγιαδολίδ θέλει να κρατήσει τον Γιαννιώτα»

Η ισπανική ομάδα θέλει να κρατήσει τον Έλληνα εξτρέμ και την επόμενη σεζόν και ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει πως στο τέλος της σεζόν θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας πραγματοποιεί καλή σεζόν με την φανέλα της Βαγιαδολίδ και οι εμφανίσεις του Έλληνα ακραίου επιθετικού, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από άλλες ισπανικές ομάδες. Μια από αυτές είναι η Αλαβές, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται στην Βαγιαδολίδ με την μορφή δανεισμού. Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, Digital gol, η Βαγιαδολίδ θέλει να βάλει «φρένο» στις σκέψεις της Αλαβές για την απόκτηση του παίκτη.

«Η Βαγιαδολίδ κινήθηκε πολύ γρήγορα για να βάλει τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Γιαννιώτα να πηγαίνει στην Αλαβές την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι ιθύνοντες του συλλόγου γνωρίζοντας πολύ καλά πως έχουν τα πράγματα, θέλουν πρώτα να τελειώσει η σεζόν κι εν συνεχεία να συζητήσουν με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει τα δικαιώματα του παίκτη.

Η Βαγιαδολίδ θα μπορεί να δελεάσει τον Γιαννιώτα αν καταφέρει να εξασφαλίσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία αλλά οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας γνωρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο, σε περίπτωση που η Βαγιαδολίδ δεν καταφέρει να ανέβει στην πριμέρα ντιβιζιόν. Ο Γιαννιώτας αισθάνεται πάντως πολύ καλά στην Βαγιαδολίδ και θα ήταν ευτυχής να συνεχίσει στην ομάδα για μιαν ακόμα σεζόν», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ