Πρόστιμο στη Πάρμα γιατί χρησιμοποίησε το σήμα του Σούπερμαν για τον Μπουφόν

Πρόστιμο στη Πάρμα γιατί χρησιμοποίησε το σήμα του Σούπερμαν για τον Μπουφόν

Πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ καλείται να πληρώσει η Πάρμα, λόγω δικαστικής διαμάχης με την εταιρεία παραγωγής Warner Bros Entertainment, καθώς στην παρουσίαση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν είχε χρησιμοποιήσει χωρίς άδεια τα δικαιώματα του Σούπερμαν.

Αν και βαδίζει πλέον στα 43 του χρόνια, ο εμβληματικός ιταλός κίπερ Τζιανλουίτζι Μπουφόν συνεχίζει να φορά τα γάντια του, υπερασπιζόμενος την εστία της ομάδας, στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο λόγος για την Πάρμα η οποία μάχεται να ξεφύγει από την «ουρά» της βαθμολογίας, ούσα στην 13η θέση. Ωστόσο εκτός από την «μάχη» που δίνει για την παραμονή της στην δεύτερη κατηγορία, η ιταλική ομάδα καλείται σύμφωνα με πληροφορίες της«Gazzetta dello Sport», να πληρώσει και το πρόστιμο των 15.000 ευρώ λόγω δικαστικής διαμάχης με την εταιρεία παραγωγής Warner Bros Entertainment.

Η Πάρμα παρουσίασε τον Μπουφόν να υποδύεται τον Σούπερμαν, όμως δεν ζήτησε ποτέ από την Warner Bros Entertainment την άδεια για να χρησιμοποιήσει τα δικαιώματα του Σούπερμαν, με αποτέλεσμα να της επιβληθεί χρηματισμό πρόστιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ