Στη Σάλτσμπουργκ ο Φερνάντο της Σαχτάρ Ντόνετσκ (Pic)

Στη Σάλτσμπουργκ ο Φερνάντο της Σαχτάρ Ντόνετσκ (Pic)

Η Σάλτσμπουργκ ανακοίνωσε την απόκτηση του Φερνάντο από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ έως τον Ιούνιο του 2027.

Η πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος του αυστριακού πρωταθλήματος, Σάλτσμπουργκ, ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, Φερνάντο, από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, έως τις 30 Ιουνίου του 2027.

«Ο Φερνάντο ντος Σάντος Πέντρο φτάνει στην Ρεντ Μπουλ Σάλστμπουργκ από την Σαχτάρ Ντόνετσκ», ανέφερε ο αυστριακός σύλλογος στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Ο 23χρονος επιθετικός θα φτάσει στην Αυστρία από τη Βραζιλία, όπου προπονείται ατομικά τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

«Χάρη σε συμφωνία με τη Σαχτάρ για τους όρους της μεταγραφής του», ο Φερνάντο θα συμμετάσχει άμεσα στις προπονήσεις του αυστριακού συλλόγου, αν και δεν θα ξεκινήσει να παίζει, παρά την επόμενη σεζόν.

Έφτασε στη Σαχτάρ το καλοκαίρι του 2018 και ένα χρόνο αργότερα δόθηκε δανεικός στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπου έπαιξε για μισό χρόνο πριν επιστρέψει στην Ουκρανία.

«Οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν εύκολοι για μένα, κάτι που με κάνει να θέλω να πάω να δουλέψω ακόμα περισσότερο. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα βρω μια θέση για μένα σε αυτή τη νεαρή ομάδα και θα συμβάλω στην επιτυχία της, τη σεζόν που έρχεται», δήλωσε ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που έχει πετύχει συνολικά 12 γκολ σε 69 αγώνες με τη Σαχτάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ