Οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων του Εθνικού για τη συμμετοχή της ομάδας στα μπαράζ ανόδου (pics, vid)

Οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων του Εθνικού για τη συμμετοχή της ομάδας στα μπαράζ ανόδου (pics, vid)

«Έκαψαν» τον Πειραιά οι φίλοι του Εθνικού κατά την υποδοχή της ομάδας μετά τη νίκη στη Ρόδο, που σήμανε την κατάληψη της πρώτης θέσης και τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου στη Football League!

Ο Εθνικός επικράτησε 1-0 της Ρόδου για τον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου και τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου στη δεύτερη εθνική κατηγορία (Football League). Οι φίλοι της ομάδας, με κινητήριο μοχλό τον σύνδεσμο οργανωμένων (Πινέζες -14-), επιφύλαξαν πολύ θερμή υποδοχή στους παίκτες κατά την επιστροφή της ομάδας στον Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, οι πιστοί ακόλουθοι του Εθνικού όλα τα χρόνια της αγωνιστικής και διοικητικής κρίσης της ομάδας, πανηγύρισαν με την ψυχή τους στην οδό Τζαβέλλα μετά τη λήξη της αναμέτρησης και περίμεναν την αποστολή για να αποθεώσουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Μάλιστα περίπου 100 άτομα έδωσαν το παρών και στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη της ομάδας από τη Ρόδο. Το ιστορικό σωματείο του Πειραιά έχει φέτος την ευκαιρία να αγωνιστεί εκ νέου στη Β’ Εθνική μετά την περίοδο 2005-06.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τους πανηγυρισμούς:

Και τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ