Κάρντιφ: Ζητάει 95 εκατ. ευρώ αποζημίωση από τη Ναντ για το θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα

Κάρντιφ: Ζητάει 95 εκατ. ευρώ αποζημίωση από τη Ναντ για το θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα

To ποσό των 95 εκατ. ευρώ ως αποζημιώση ζητά η Κάρντιφ από τη Ναντ, καθώς την θεωρεί υπεύθυνη για τον θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα.

Ο θάνατος του Εμιλιάνο Σάλα είχε συγκλονίσει ολόκληρο το ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ο Αργεντίνος φορ, σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα όταν μετέβαινε στη Μεγάλη Βρετανία και το Κάρντιφ, προκειμένου να υπογράψει στην ομώνυμη ομάδα  με μεταγραφή 18 εκατομμυρίων ευρώ, έπειτα από τον τρομερό πρώτο του γύρο με τα Καναρίνια(19 συμμετοχές, 12 γκολ).

Ο Σάλα πέταξε με προορισμό την πρωτεύουσα της Ουαλίας, με σκοπό να ξεκινήσει προπονήσεις  που τότε αγωνιζόταν στην Premier League, όταν ξαφνικά το αεροσκάφος στο οποίο μετέβαινε εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στη βόρεια περιοχή της Μάγχης.

Έπειτα από 17 ημέρες ερευνών τελικά η σορός του Εμιλιάνο Σάλα, εντοπίστηκε στις 7 Φεβρουαρίου. Τρία χρόνια μετά, ο θάνατος του Σάλα απασχολεί ακόμα. Η Κάρντιφ δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο «Η αλήθεια για τη δολοφονία του Εμιλιάνο Σάλα» μέσα στο οποίο αναφέρει ότι θεωρεί τη Ναντ υπεύθυνη για τον θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Sun, η Κάρντιφ έχει υποβάλλει καταγγελία στο CAS και ζητάει ως αποζημίωση 95 εκατομμύρια ευρώ από τη γαλλική ομάδα, περιμένοντας να δικαιωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ