«Ψάχνεται» για επιστροφή στην Ευρώπη ο Χάμες Ροντρίγκες

«Ψάχνεται» για επιστροφή στην Ευρώπη ο Χάμες Ροντρίγκες

Όπως μεταδίδουν τα δημοσιεύματα από την Κολομβία, ο Χάμες Ροντρίγκες επιθυμεί την επιστροφή του στα γήπεδα της Ευρώπης.

Όπως όλα δείχνουν ο, Χάμες Ροντρίγκες διανύει τις τελευταίες μέρες στο Κατάρ και την ομάδα της Αλ Ραγιάν, με τον Κολομβιανό άσο να επιθυμεί την άμεση επιστροφή του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν τα δημοσιεύματα από την Κολομβία  ο 30χρονος έχει μεταφέρει τις προθέσεις του στον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, με τον ίδιο να είνια έτοιμος να συμβιβαστεί και με πολύ μικρότερες απολαβές από αυτές που του προσφέρει η ομάδα της Αλ Ραγιάν.

Ο Ροντρίγκες μετακόμισε στο Κατάρ τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν αποχώρησε από την Έβερτον, έχοντας πραγματοποιήσει έκτοτε 14 εμφανίσεις με 5 γκολ και 7 ασίστ φορώντας τη φανέλα της Αλ Ραγιάν.

«Δεν είμαστε καλοί στο πρωτάθλημα, αλλά στο Κύπελλο τα πάμε καλά και θέλουμε να το κατακτήσουμε. Τουλάχιστον παίζω και έχω καλή απόδοση. Πόσο ακόμα θα μείνω στο Κατάρ; Δεν ξέρω. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά θα ήθελα να πάω και κάπου αλλού», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Χάμες, σχετικά με την πορεία της ομάδας του και το μέλλον του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ