Κουλιμπαλί – Η καθοριστική επέμβαση του Χάμες που τον βοήθησε να έχει ανάσες (pic)

Κουλιμπαλί – Η καθοριστική επέμβαση του Χάμες που τον βοήθησε να έχει ανάσες (pic)

Ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε σωτήρια επέμβαση την στιγμή που ο άλλοτε μπακ του Παναθηναϊκού, Ουσμάν Κουλιμπαλί υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο γήπεδο.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη όταν υπέστη καρδιακό επεισόδιο στον αγώνα της Αλ Γουάκρα με την Αλ Ραγιάν για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ωστόσο χάρη στην έγκυρη επέμβαση των γιάτρων ο πρώην μπακ του Παναθηναϊκού κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις του, και πλέον αναρρώνει στο νοσοκομείο.

Πέρα όμως από την γρήγορη επέμβαση των γιατρών, που έσωσαν την ζωή του 32χρονου Γάλλου, ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε και την άμεση επέμβαση του Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος ,έπιασε με προσεκτικές κινήσεις το κεφάλι και τον αυχένα του άτυχου ποδοσφαιριστή και φρόντισε για εκείνον όσο μπορούσε μέχρι να φτάσει εκεί το ιατρικό επιτελείο.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο γιατρός της Αλ Ουάκρα, Μουκτάρ Σαμπά για τον Χάμες, ήταν καθοριστική η παρέμβασή του, καθώς τοποθέτησε με τέτοιο τρόπο το κεφάλι του Κουλιμπαλί που βοήθησε στο να αναπνέει σωστά από την πρώτη στιγμή του επεισοδίου που υπέστη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ