Aπίστευτο: Παίκτης επιτέθηκε σε γυναίκα διαιτητή στη Βραζιλία μετά την αποβολή του (Vid)

Aπίστευτο: Παίκτης επιτέθηκε σε γυναίκα διαιτητή στη Βραζιλία μετά την αποβολή του (Vid)

Απίστευτο περιστατικό στον αγώνα Ρετρό-Ναούτικο στη Βραζιλία όταν ένας παίκτης αποβλήθηκε και στην συνέχεια επιτέθηκε στη διαιτητή της αναμέτρησης.

Επιθέσεις σε βάρος διαιτητών από παίκτες που είναι οργισμένους έχουμε δει αρκετές φορές.Παίκτη όμως να κινείται απειλητικά σε βάρος γυναίκας διαιτητή είναι κάτι, το οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά. Το περιστατικό αυτό συνέβη στον αγώνα της Ρετρό με την Ναούτικο, για το πρωτάθλημα Περναμπούκο στη Βραζιλία.

Η Ντέμπορα Σεσίλια μετά από εξέταση μέσω VAR απέβαλε τον Ζεάν Κάρλος για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο. Ο παίκτης της Ναούτικο αντέδρασε έντονα και πήγε να επιτεθεί στην ρέφερι, με τον βοηθό και κάποιους άλλους παίκτες να τον συγκρατούν.

Η ίδια στο φύλλο αγώνα έγραψε ότι «ο ποδοσφαιριστής κινήθηκε εναντίον μου προσπαθώντας να μου επιτεθεί». Από την πλευρά του ο παίκτης, σε δηλώσεις που έκανε στην Globo αρνήθηκε πως είχε τέτοια πρόθεση.

«Δεν της επιτέθηκα. Η κίνηση του χεριού μου ήταν για να της δείξω τι είχα κάνει προσπαθώντας να ξεφύγω από τον αντίπαλό μου κι όχι να του δώσω αγκωνιά. Δεν είχα πρόθεση να επιτεθώ ούτε σε εκείνη, ούτε στον παίκτη της Ρετρό. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, η αντίδρασή μου ήταν για την απόφαση» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ