Μεγάλη είδηση για την Μπόρνμουθ πριν από τον «τελικό» με τη Νότιγχαμ (pic)

Μεγάλη είδηση για την Μπόρνμουθ πριν από τον «τελικό» με τη Νότιγχαμ (pic)

Τρομερή είδηση για την Μπόρνμουθ, καθώς όπως έγινε γνωστό ο Ντέιβιντ Μπρουκς ξεπέρασε τον καρκίνο κι επιστρέφει στη δράση.

Αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Μπόρνμουθ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ μετράνε στην Αγγλία, καθώς από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα προκύψει η δεύτερη ομάδα που θα ανέβει στην Premier League απευθείας μαζί με τη Φούλαμ.

Στο στρατόπεδο της Μπόρνμουθ ωστόσο επικρατεί μεγάλη χαρά λόγω μιας τεράστιας είδησης. Όπως ανακοίνωσαν τα «κεράσια», ο Ντέιβιντ Μπρουκς που ανήκει στην ομάδα κατάφερε να πάρει τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του, καθώς ξεπέρασε τον καρκίνο και μάλιστα ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη δράση.

«Πέρασαν μερικοί μήνες από την τελευταία ενημερώση για την κατάσταση της υγείας μου και σε αυτό το διάστημα ευτυχώς ολοκλήρωσα την θεραπεία μου για τον καρκίνο.
Την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκα με τον εξειδικευμένο γιατρό μου, ο οποίος είχε μελετήσει τις τελευταίες εξετάσεις μου. Είμαι πολύ χαρούμενος να ανακοινώσω ότι η θεραπεία μου ήταν επιτυχής και μπορώ να πω ότι μου δόθηκε το »πράσινο φως» και πως ξεπέρασα πλήρως τον καρκίνο.

Είναι υπέροχο να μπορώ να πω αυτά τα λόγια και είμαι τόσο ευγνώμων για όλα τα μηνύματά σας και τις ευχές, με βοήθησαν πραγματικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ανυπομονώ να ξεκινήσω ξανά την πορεία μου για να ανακτήσω το 100% της φόρμας μου και να συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα», έγραψε ο ίδιος στα social media σκορπώντας χαμόγελα σε όλη την αγγλική ποδοσφαιρική κοινότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ