Παναθηναϊκός: Μπορεί να φτάσει και τις 500.000 € η βοήθεια εξ Αμερικής

Παναθηναϊκός: Μπορεί να φτάσει και τις 500.000 € η βοήθεια εξ Αμερικής

Απόλυτη επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του «to10.gr» για οικονομική βοήθεια στον Παναθηναϊκό από Έλληνες της Αμερικής.

Ο Νίκος Μπαρδής, πρόεδρος της ΠΑΛΕΦΙΠ Νέας Υόρκης, είναι ο άνθρωπος που έχει έρθει σε επαφή με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και του έχει μεταφέρει την επιθυμία αρκετών ομογενών στην Αμερική για οικονομική βοήθεια στο «τριφύλλι», όπως σας αποκάλυψε χθες το «to10.gr».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το πόσο αυτό δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμα και τις 500.000 ευρώ, αφού υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στην… άλλη άκρη του κόσμου για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και άνθρωποι με οικονομική επιφάνεια που ζουν στην Αμερική δείχνουν διατεθειμένοι να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν.

Η αρχική σκέψη είναι να γίνει μια εκδήλωση τα Χριστούγεννα στην Αμερική, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν και να βρεθούν εκεί ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο Δημήτρης Σαραβάκος και άλλα μέλη της παναθηναϊκής οικογένειας.

Ωστόσο, επειδή ο χρόνος πιέζει και τέλος του Νοεμβρίου ο Παναθηναϊκός πρέπει να δώσει δόσεις συμβολαίων στους ποδοσφαιριστές, ώστε να μην έχουν δικαίωμα προσφυγής, είναι πολύ πιθανό να ζητηθεί ως… χάρη, αν υπάρχουν διαθέσιμα τα χρήματα, να δοθούν νωρίτερα, ώστε να «ανασάνουν» τα ταμεία της ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ