«Βόμβα» για Πέλκα: Φεύγει από Φενέρμπαχτσε – Που πηγαίνει

«Βόμβα» για Πέλκα: Φεύγει από Φενέρμπαχτσε – Που πηγαίνει

Τούρκικα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η αποχώρηση του Δημήτρη Πέλκα από την Φενέρμπαχτσε το προσεχές καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο.

Ο Δημήτρης Πέλκας σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας της Φενέρμπαχτσε για την επόμενη σεζόν και θα αποχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, χαρακτηριστικά αναφέρεται πως «η Φενέρ είναι δυσαρεστημένη από την παρουσία του παίκτη φέτος».

Ακόμα στα δημοσιεύματα αναφέρεται πως την περσινή σεζόν η Φενέρμπαχτσε είχε κάποια πρόταση για τον πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ωστόσο αρνήθηκε να τον παραχωρήσει, καθώς η διοίκηση της ομάδας ήθελε να αξιολογήσει μελλοντικές προσφορές για τον παίκτη, ο οποίος, όμως, δεν τράβηξε τα βλέμματα φέτος λόγω των τραυματισμών του, αλλά και της μέτριας σεζόν του.

Το συμβόλαιο του Δημήτρη Πέλκα ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι με την Φενέρμπαχτσε και η τούρκικη ομάδα κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού αναμένει πρόταση από την Μπολόνια με σκοπό να παραχωρήσει τον Έλληνα άσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ