Ο Τέβες ανακοίνωσε το «τέλος» του

Ο Τέβες ανακοίνωσε το «τέλος» του

Την απόφαση του να αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Κάρλος Τέβες.

Τίτλους τέλους στην καριέρα του, αποφάσισε να ρίξει οριστικά ο Κάρλος Τέβες. Παρότι ο Αργεντινός σταρ αγωνίστηκε τελευταία φορά πριν από έναν χρόνο, ο 38χρονος ανακοίνωσε τις τελευταίες ώρες την απόφαση του να «κρεμάσει» τα παπούτσια, αναφέροντας μάλιστα πως πήρε αυτή την απόφαση έχοντας στα… χέρια του προτάσεις από το MLS.

«Σταματάω το ποδόσφαιρο, μπορώ να το επιβεβαιώσω. Είχα προσφορές στα χέρια μου, μου πρότειναν να παίξω στις ΗΠΑ, αλλά αρνήθηκα. Αυτό ήταν, έχω δώσει τα πάντα. Η τελευταία μου σεζόν ήταν πολύ δύσκολη, αλλά μπορούσα να δω τον πατέρα μου. Σταμάτησα να παίζω γιατί έχασα το νούμερο ένα θαυμαστή μου.

Έχω πάρει την απόφαση να γίνω προπονητής. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό το πρότζεκτ. Βλέπω τον ποδοσφαιριστή πιο ανθρώπινα, θέλω να αντιμετωπίζω τους παίκτες από πιο προσωπική πλευρά. Όνειρό μου είναι να προπονήσω την Μπόκα. Η σκέψη και μόνο μου προκαλεί αυτό το μυρμήγκιασμα, όπως όταν έπαιζα. Για αυτό και είμαι σίγουρος για το τι θέλω να κάνω», ανέφερε ο Τέβες σε Μέσο της πατρίδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ