Μπαρτσελόνα: Σε επαφή με τον Ζόρζε Μέντες για τον Μπερνάντο Σίλβα

Μπαρτσελόνα: Σε επαφή με τον Ζόρζε Μέντες για τον Μπερνάντο Σίλβα

Με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ να αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, πρώτος στόχος για την μεσαία γραμμή της ομάδας του Τσάβι είναι ο Μπερνάντο Σίλβα.

Μπορεί ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα να είναι, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ωστόσο ο σχεδιασμός των «μπλαουγκράνα» δεν σταματά στον Πολωνό φορ.

Την στιγμή που οι Καταλανοί βρίσκονται σε επαφές με την Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του «Λέβα» ρίχνουν το βλέμμα τους στον Μπερνάντο Σίλβα  ο οποίος παρουσιάζεται ως βασική επιθυμία του Τσάβι για την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα είχαν συνάντηση με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Ζορζέ Μέντες συζητώντας το ενδεχόμενο απόκτησης του Πορτογάλου άσου.

Μία περίπτωση, ωστόσο, η οποία καθίσταται απαγορευτική προς το παρόν για τα οικονομικά των Μπλαουγκράνα, καθώς ακόμα και στο σενάριο που ο παίκτης επιλέξει να φύγει από τη Σίτι αυτό το καλοκαίρι, η τιμή πώλησης θα είναι υψηλή δεδομένου ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ωστόσο η διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών μπορεί να καλυφθεί, σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα καταφέρει να πουλήσει τον Φρένκι Ντε Γιονγκ. Για τον Ολλανδό ενδιαφέρονται τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και ο Άγιαξ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ