Μπερνάντο Σίλβα: «Θέλω κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Πορτογαλία και να αγωνιστώ στη Μπενφίκα»

Μπερνάντο Σίλβα: «Θέλω κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Πορτογαλία και να αγωνιστώ στη Μπενφίκα»

Την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του την Πορτογαλία και να αγωνιστεί ξανά με τα χρώματα της Μπενφίκα εξέφρασε ο Μπερνάντο Σίλβα.

Την τελευταία πενταετία αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της καλοκουρδισμένης μηχανής του Πεπ. Ο λόγος για τον Μπερνάντο Σίλβα, ο οποίος πρόκειται για έναν από τους παίκτες-κλειδιά της Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο το μέλλον του στην Αγλλία είναι πλέον πιο αβέβαιο από ποτέ.

Αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Channel 11″, με τον 27χρονο Πορτογάλο να μην κρύβει την επιθυμία του για επαναπατρισμό αλλά και να γυρίσει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα και τον ανέδειξε: την Μπενφίκα.

«Μου λείπει πολύ η Πορτογαλια. Εάν ήταν δυνατόν να επιστρέψω σε ένα με δύο χρόνια, θα το έκανα. Όχι μόνο επειδή θα ήθελα να παίξω ξανά για την Μπενφίκα αλλά και επειδή μου λείπει πολύ η οικογένειά μου και το να ζω στην Πορτογαλία», τόνισε ο Σίλβα, ο οποίος αναφορικά με το κεφάλαιο «Μπενφίκα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά:

«Είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου. Μεγάλωσα πηγαίνοντας στα παιχνίδια της Μπενφίκα με τον πατέρα μου και τους φίλους μου. Επιπλέον, έπαιξα σε αυτή την ομάδα για δώδεκα χρόνια, από την ηλικία των 7 μέχρι τα 19.

Οπότε είναι σχεδόν η μισή ζωή μου. Όταν έφυγα, στα 19 με 20 χρόνια μου, ήταν μία δύσκολη αλλαγή επειδή δεν την περίμενα. Εξελίχτηκε όμως σε καλό πράγμα για τη ζωή μου το να μετακινηθώ στην Μονακό.

Μιλώντας πάντως για την Μπενφίκα, θέλω να πω ότι είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, όχι μόνο ως οπαδός, αλλά και αργότερα ως παίκτης αφού με βοήθησε πολύ να εξελιχτώ και να ωριμάσω ποδοσφαιρικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ