Μετατίθεται το Κύπελλο Εθνών Αφρικής για τον Ιανουάριο του 2024

Μετατίθεται το Κύπελλο Εθνών Αφρικής για τον Ιανουάριο του 2024

Η ζέστη η οποία θα επικρατεί στην Ακτή Ελεφανταστού το καλοκαίρι του 2023 είχε σαν αποτέλεσμα η αφρικανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να μεταθέσει την ημερομηνία έναρξης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής για τον Ιανουάριο του 2024.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Σενεγάλη του Παπέ Σισε κατάφερε να επιβληθεί της Αιγύπτου στα πέναλτι και να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τους οπαδούς του αφρικάνικου ποδοσφαίρου να χρειαστεί να κάνουν υπομονή δύο χρόνια για το επόμενο ραντεβού.

Ναι μεν το επόμενο τουρνουά ήταν προγραμματισμένο για το καλοκαίρι του 2023 στην Ακτή Ελεφαντοστού, ωστόσο υπήρχε αλλαγή στο σχεδιασμό, με τους Ιβοριανούς να κρατούν τη διοργάνωση αλλά αυτή να αλλάζει ημερομηνία.

Διαβάστε επίσης: Η «ψαγμένη επιλογή» του Μαξ Λόου, η πρόταση και το κλειδί της διαπραγμάτευσης (vids)

Πιο συγκεκριμένα είχε οριστεί να διεξαχθεί τον Ιούνιο-Ιούλιο του 2023, ωστόσο έπειτα από συνεδρία της εκτελεστικής επιτροπής της αφρικάνικης ομοσπονδίας, αποφασίστηκε να μην γίνει τότε, λόγω των δυνατών βροχοπτώσεων εκείνη την περίοδο, αλλά να λάβει χώρα τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ