Τέλος από την Ανόρθωση ο Ουάρντα: «Ευχαριστούμε Χαμπίμπι» (pic)

Τέλος από την Ανόρθωση ο Ουάρντα: «Ευχαριστούμε Χαμπίμπι» (pic)

Ο Άμρ Ουάρντα έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση και η κυπριακή ομάδα τον αποχαιρέτησε μέσω social media, ευχαριστώντας τον για την προσφορά στην ομάδα.

Παρελθόν αποτελεί ο Ουάρντα από την Ανόρθωση, έπειτα από μια επιτυχημένη σεζόν στην οποία πραγματοποίησε 40 εμφανίσεις και σημείωσε 11 γκολ και 9 ασίστ.

Οι Κύπριοι ήταν διατεθειμένοι να «τινάξουν», την μπάνκα στον αέρα και να κάνουν τον Αιγύπτιο τον πιο ακριβοπληρωμένο παίχτη στην ιστορία του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: ΕΠΟ: Και οι μάσκες κάνουν θόρυβο όταν πέφτουν…

Παρόλα αυτά οι οικονομικές απαιτήσεις του 28χρονου δεν καλύφθηκαν και έτσι, αποχώρησε και ήδη ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Η Κυπριακή ομάδα αποχαιρέτησε τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, με ανάρτηση της στα social media, γράφοντας:

«Ευχαριστούμε Χαμπίμπι»

Ένας ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε όσο λίγοι, από την πρώτη κιόλας συμμετοχή του με τον Φοίνικα στο στήθος, έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα μας από την 31η Μαΐου 2022.

Όλο αυτό το διάστημα που ακολούθησε, ήταν κοινή βούληση, τόσο της Ανόρθωσης όσο και του ποδοσφαιριστή, αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί. Μάλιστα, μετά από επιθυμία του ιδίου, οι όποιες επαφές πραγματοποιήθηκαν χωρίς την εμπλοκή εκπροσώπων – διαμεσολαβητών.

Ως προς τούτο, η διοίκηση της ομάδας και με την αρωγή του Προέδρου της, κατέθεσαν γραπτή πρόταση στον ποδοσφαιριστή, η οποία ξεπερνούσε κατά πολύ τα όρια της υπέρβασης, τόσο για τα δεδομένα της Κύπρου όσο και της Ανόρθωσης. Οι προσπάθειες συνεχίστηκαν μέχρι και την υστάτη και η περίπτωση της όποιας συμφωνίας που θα προέκυπτε, θα καθιστούσε τον Ουάρντα ένα από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας και του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Εντούτοις, η οικονομική διαφορά, την οποία κατανοούμε, δεν επέτρεψε την κατάληξη σε συμφωνία.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ