Άρης – Μπόκα Τζούνιορς: «Ομάδα με κόσμο, πάθος και Ιστορία ο Άρης» δηλώνει ο Σκιάβι

Άρης – Μπόκα Τζούνιορς: «Ομάδα με κόσμο, πάθος και Ιστορία ο Άρης» δηλώνει ο Σκιάβι

Ο Ρολάντο Σκιάβι μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση μεταξύ του Άρη και της Μπόκα Τζούνιορς και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, την ατμόσφαιρα και την φιλοξενία στη Θεσσαλονίκη.

Αύριο είναι μεγάλη μέρα για τους φιλάθλους του Άρη, οι οποίοι θα παρευρεθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να δουν την ομάδα τους κόντρα σε μια από τις καλύτερες εκπροσώπους του ποδοσφαίρου της Αργεντινής, Μπόκα Τζούνιορς.

Οι «κίτρινοι» επιφύλασσαν μια πολύ ζεστή υποδοχή στους φιλοξενούμενους και ο προπονητής τους τους το ανταπέδωσε λέγοντας τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο της:

«Μου είχαν πει ότι το κλίμα ήταν πολύ θερμό και ότι αυτοί που βρέθηκαν στην αναμέτρηση τότε απόλαυσαν την εμπειρία. Είναι τιμή μας να είμαστε εδώ. Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι μία τεράστια ομάδα για την Ελλάδα που πρέπει να είναι στην πρώτη κατηγορία και από κόσμο και από ιστορία.

Ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα με πάθος ο Άρης. Ευχαριστούμε γιατί μας υποδέχθηκαν θερμά και μας φέρονται με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν ξεχωριστή η υποδοχή μας. Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου και να έχουν μία καλή χρονιά. Να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να το διασκεδάσουν όλοι. Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοια φιλικά ματς».

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από την συνέντευξη τύπου ΕΔΩ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ