Μίλαν: «Έβλεπα τον Πίρλο να παίζει και ήθελα ν’ αλλάξω… επάγγελμα», δήλωσε ο Γκατούζο

Μίλαν: «Έβλεπα τον Πίρλο να παίζει και ήθελα ν’ αλλάξω… επάγγελμα», δήλωσε ο Γκατούζο

Από άλλο πλανήτη ήταν αυτά που έκανε ο Αντρέα Πίρλο, όπως τόνισε και με δηλώσεις του ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος τον γνωρίζει τόσο καλά όσο ελάχιστοι.

Το ποδόσφαιρο κλαίει. Λογικό. Ο Αντρέα Πίρλο πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του και το κενό που άφησε πίσω του είναι τεράστιο. Τουλάχιστον. Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του Τζενάρο Γκατούζο.

Ο «Ρίνο» υπήρξε συμπαίκτης του «μαέστρου» για πολλά χρόνια. Τόσο στην Μίλαν, όσο και στην εθνική ομάδα της Ιταλίας. Όμως ποια ήταν η πρώτη του σκέψη όταν τον αντίκρισε;

Αναλυτικά όσα είπε για τον Πίρλο ο Γκατούζο:

«Όταν τον είδα πρώτη φορά να παίζει μπάλα μπροστά μου σκέφτηκα πως πρέπει ν΄αλλάξω επάγγελμα. Κανείς δεν τον ξέρει τόσο καλά, όσο εγώ. Ξεκινήσαμε μαζί στην εθνική Ιταλίας U-15. Δεν ήταν όμως μόνο η ποιότητα που είχε. Μπορούσε να καλύψει πολλά χιλιόμετρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο με άνεση. Ακόμη και τώρα σε αυτή την ηλικία.

Όταν δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω με την μπάλα απλά του την έδινα. Εκείνος έκανε όλα τα υπόλοιπα. Με βοήθησε πολύ περισσότερο στην καριέρα μου απ’ ό,τι εγώ την δική του εγώ» .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ