Εργοτέλης: Τους πιστεύει και λαβωμένους!

Εργοτέλης: Τους πιστεύει και λαβωμένους!

Πολύ κοντά στην πρόωρη ανανέωση των συμβολαίων τους με τον Εργοτέλη φαίνεται πως είναι τόσο ο Μανώλης Ροβίθης, όσο και ο Στέλιος Λαμπάκης.

Στον Εργοτέλη πιστεύουν πολύ στους ποδοσφαιριστές που έχουν και το δείχνουν. Όχι με λόγια, αλλά, με πράξεις!

Σύμφωνα με πηγές του «to10.gr» οι Μανώλης Ροβίθης και Στέλιος Λαμπάκης είναι πολύ κοντά στο να υπογράψουν νέα συμβόλαια με τους Κρητικούς. Κάπου εδώ να κάνουμε μία μικρή σημείωση.

Οι 25χρονοι ποδοσφαιριστές είναι στα «πιτς» και θα βρίσκονται εκεί για αρκετό καιρό ακόμη, αφού αμφότεροι έχουν πάθει ρήξη χιαστών!

Η περίπτωση του Στέλιου Λαμπάκη

Ο Στέλιος Λαμπάκης άφησε το περασμένο καλοκαίρι τα Τρίκαλα για χάρη των Κρητικών. Όμως, η ατυχία δεν άργησε να του χτυπήσει την πόρτα, καθώς στο ματς του Εργοτέλη με την Ξάνθη για το Κύπελλο, υπέστη ρήξη χιαστών.

Έτσι, θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου έξι μήνες! Παρόλα αυτά η διοίκηση του συλλόγου πιστεύει σε εκείνον, με αποτέλεσμα τις επόμενες ημέρες να υπογράψει νέο συμβόλαιο με το τρέχον να έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2018.

Η περίπτωση του Μανώλη Ροβίθη

Ακόμη ένας παίκτης του Εργοτέλη που ταλαιπωρείται από έναν σοβαρό τραυματισμό. Ο λόγος για τον Μανώλη Ροβίθη, ο οποίος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League, κόντρα στην Καλλιθέα εκτός από δοκάρι είδε το γόνατό του να τον προδίδει.

Ωστόσο, το ιατρικό τιμ των Κρητικών είναι πιο αισιόδοξο για εκείνον. Μιας και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και να γλιτώσει το χειρουργείο, κάτι που σημαίνει πως θα επιστρέψει νωρίτερα στα πλάνα του Τάκη Γκώνια.

Ο Ροβίθης έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο του Ηρακλείου ως το επόμενο καλοκαίρι, όμως, τις επόμενες ημέρες αυτό αναμένεται ν’ αλλάξει και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, αφού, οι δύο πλευρές θ’ ανανεώσουν την συνεργασία τους για ένα χρόνο ακόμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ