Γκουαρντιόλα: «Ο Χάαλαντ έχει εκπληκτική ποιότητα και θα την δείξει»

Γκουαρντιόλα: «Ο Χάαλαντ έχει εκπληκτική ποιότητα και θα την δείξει»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για το παιχνίδι με την Λίβερπουλ για το Comunity Shield, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Χάαλαντ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την ήττα στον τελικό του Community Shield με 3-1 από την Λίβερπουλ είχε να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων και τις ερωτήσεις σχετικά με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι ,δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά της καθώς έχασε τον πρώτο τίτλο που διεκδίκησε.

Ο προπονητής της ομάδας στις δηλώσεις του αναφέρθηκε σε αρκετά πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Ο Κάρλος Κορμπεράν ξεκάθαρο φαβορί για τον Ολυμπιακό – Καμία εξέλιξη με Μπίλιτς

Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν πολύ καλή, ενώ για τον Έρλινγκ Χάαλαντ ο οποίος δεν φάνηκε να πατάει καλά και έχασε πολλές ευκαιρίες είπε πως έχει εκπληκτική ποιότητα και θα την δείξει την επόμενη φορά, δείχνοντας πόσο πολύ πιστεύει τον νέο παίκτη του.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να δώσει τα συγχαρητήρια του στη Λίβερπουλ, θυμίζοντας και τις καλές σχέσεις που έχει με τον Γιούργκεν Κλοπ αλλά και την ποιότητα του ως προπονητής κ ως άνθρωπος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα:

«Συγχαρητήρια στην Λίβερπουλ. Ήταν καλύτεροι στα πρώτα 15,20 λεπτά. Έπειτα κάναμε το παιχνίδι μας ενώ στα τελευταία 20 με 25 λεπτά ήταν ίδια η κατάσταση.

Ήμασταν πραγματικά καλοί, ακόμα και στο πρώτο μέρος είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Είναι καλό για αυτόν να δει την πραγματικότητα σε μία νέα χώρα και σε ένα νέο πρωτάθλημα αλλά ήταν εκεί. Απλά δεν σκόραρε. Έχει εκπληκτική ποιότητα και θα την δείξει.

Είχε ευκαιρίες, δύο ή τρεις στο πρώτο μέρος και μία στο τέλος. Πάλεψε πολύ και έκανε κινήσεις. Όταν σκόραρε στις ΗΠΑ, όλοι έλεγαν πόσο εντυπωσιακός ήταν.

Ήταν εκεί και είχε πάλι τις ευκαιρίες του, δεν άλλαξε κάτι. Είναι δυνατός, άλλη φορά θα βάλει τη μπάλα στα δίχτυα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ